Poděkování

Děkujeme všem organizacím i jednotlivcům, kteří nám pomáhají nejen finančně a materiálně. Bez jejich pomoci bychom my sami pomáhat nemohli.

Naši partneři a sponzoři:

Největším partnerem a sponzorem pro naše zařízení je Jihočeský kraj,  prostřednicvím kterého v rámci Individuálního projektu "Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji I, II, III a IV" jsme v minulosti byli a v současnosti jsme financováni. Tento projekt je financován z OP LZZ, spolufinancován ESFČR a státním rozpočtem ČR.

OPZ_barevne

Dalšími partnery Domova byli či stále jsou MPSV ČR, Jihočeský kraj, Diecézní charita České Budějovice, Krajský úřad Jihočeského kraje, ROTARY CLUB Písek, Round Table Písek, o. s. CML Milevsko, Selgen, a.s., VETO Veselíčko, Římskokatolická farnost Římov, Nadace Divoké Husy, Nadace Terezy Maxové, Nadace J&T, ZVVZ – Enven, Nadace Pomozte dětem, PF Nábytek Veselíčko, Adventní koncerty, D.I.Seven - Martin Soukup, Lhotovi Branice, Kohoutovi Křižanov.